Martin Klarić | Pianostemmer Rotterdam e.o.

Service

U kunt bij mij terecht voor het stemmen van uw piano of vleugel. Verder kan ik u voorzien van technisch advies en aankoopadvies.

Over klank en onderhoud

Elk instrument heeft zijn eigen klankkarakter. Naast het creëren van een zuivere klank is de schoonheid van het pianostemmen voor mij om dit klankkarakter zo goed mogelijk naar voren te laten komen, zodat uw muziek in haar volle pracht klinkt.

Piano’s en vleugels raken ontstemd door het spelen erop en door schommelingen van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Regulier onderhoud zorgt ervoor dat uw instrument goed blijft klinken en technisch in orde blijft. Mijn globale advies is om uw instrument twee maal per jaar te laten stemmen. Hoe vaak er gestemd moet worden hangt verder af van uw wensen, de mate waarin het instrument wordt gebruikt, en de conditie ervan.

Tarief

Het tarief voor een stembeurt is 100 euro inclusief BTW en voorrijkosten binnen een straal van 30 kilometer rond Rotterdam. Buiten dit gebied werk ik in overleg tegen een verhoogd tarief in verband met reiskosten.

Contact

Om een afspraak te maken en bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn e-mailadres martinklaric@gmail.com of telefonisch op nummer 06 55 345 829.

Martin Klarić – Maaskade 31 A – 3071 NB Rotterdam

KvK 63590638 – BTW NL001965387B25